Първо СУ"Св.Седмочисленици" гр.Търговище Четвъртък, 2024-04-25, 10:43 PM
Добре дошли Гост | RSS      
Главно меню

Важни връзки
  • Главни учители
  • МОН
  • РУО Търговище
  • MOODLE
  • Електронен дневник
  • Шуменски университет
  • Национална педагогическа мрежа

  • Статистика

    Онлайн: 1
    Гости: 1
    Потребители: 0

    Влизане

    Начало » 2017 » Октомври » 13 » Заключителен етап на проект „Дай старта на успеха“
    2:09 PM
    Заключителен етап на проект „Дай старта на успеха“

    Ученици от Първо СУ „Св. Седмочисленици“-гр. Търговище успешно участваха в заключителния етап на проект „Дай старта на успеха“ на Джуниър Ачийвмънт и Coca Cola HBC Bulgaria. Проектът стартира преди 6 месеца и в него се включиха около 600 ученици от страната. След упорита работа и няколко селекции Илияна Мирославова от Xб клас и Тодор Борисов от XIб клас спечелиха правото на участие в лидерската академия от 10 до 12 октомври 2017г. в София.

    Младежите посетиха централния офис на Coca Cola HBC, където се срещнаха с част от мениджърския екип. Слушаха лекции, участваха в ролеви игри  и дискутираха възможностите за кариерно развитие в България. Темите свързани с  бизнес комуникациите и ролевите игри предизвикаха голям интерес.

    Вторият ден от посещението беше в завода на фирмата в Костинброд. Младежите разгледаха производствената и складовата база и изслушаха г-н Шанков-главен мениджър на завода. Те разговаряха и как част от настоящите ръководители на отдели са започнали професионалния си път от най-ниското стъпало и чрез упорит труд, допълнително образование и огромно желание са достигнали настоящите си позиции.

    Третият ден беше най-интересен. Учениците включиха в „Мениджър за един ден“ в рамките на централния офис на Coca Cola. Илияна Беше Мениджър човешки ресурси и научи, че всички (13 офис служители) работят заедно и личният контакт е важен за постигане на общи цели.

    Теодор се запозна с мениджърския екип, който контактува с клиенти от 28 европейски държави. Направи му впечатление, че офис средата е нетрадиционна, динамично е. Има чести връзки и контакти с чужбина. Постоянно се обсъждат и стартират нови проекти.

    В края на работния ден започна церемонията по закриване на „Мениджър за един ден“ 2017г. В нея участваха г-жа Фандъкова-кмет на София, г-жа М. Стойчева-изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънд България, г-жа Т. Михайлова-зам. министър на образованието и много гости от фирми, включили се в инициативата. След това беше закрит и нашият проект  „Дай старт на успеха“. Г-жа М. Стойчева ни поздрави за работата и обяви, че от 2018г. проектът става международен. Ние първите училища, учители-вдъхновители и ученици поставихме началото и чакаме своите последователи.

    Всички участници получиха плакати, медали и сертификати.

    Прегледи: 848 | Добавено от: IСОУ | Рейтинг: 0.0/0
    Всички коментари: 0
    Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
    [ Регистрация | Вход ]
    Търсене

    Календар
    «  Октомври 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Нашата анкета
    Имате ли отношение към 8 март?
    Всички отговори: 144

    Архив


    Copyright IСОУ"Св.Седмочисленици" © 2024