Първо СУ"Св.Седмочисленици" гр.Търговище Петък, 2024-03-29, 0:53 AM
Добре дошли Гост | RSS      
Главно меню

Важни връзки
  • Главни учители
  • МОН
  • РУО Търговище
  • MOODLE
  • Електронен дневник
  • Шуменски университет
  • Национална педагогическа мрежа

  • Статистика

    Онлайн: 1
    Гости: 1
    Потребители: 0

    Влизане

    Начало » 2013 » Март » 30 » Беше открит новият Център по природоматематически науки в Първа гимназия
    4:06 PM
    Беше открит новият Център по природоматематически науки в Първа гимназия

    На 28 март в Първо СОУ „Свети Седмочисленици” гр. Търговище беше открит новият Център по природоматематически науки, създаден с финансовата подкрепа на Фондация Америка за България.  На тържеството присъстваха  Иванка Цанкова, директор Оценка проекти и Наталия Митева, програмен директор Образование от ФАБ, заместник- кметът  Емине  Якубова, началникът на РИО Невяна Захариева, представители на Училищното настоятелство, фирми, институции, учители и ученици от училището.

    Директорът Севдалина Зафирова  представи пред гостите възможностите за модерно и качествено обучение, които предлага Центърът и междинните резултати от проекта. Тя подчерта, че  учениците оценяват новата придобивка, стават по-сериозни и по- отговорни, с удоволствие идват на училище и се включват активно във високотехнологичния учебен процес. Директорът благодари на Фондация Америка за България за финансовата подкрепа, израз на високата оценка на стремежа на педагогическия колектив към съвременни методи на обучение, отговарящи на естествените потребности на новото дигитално поколение ученици. Тя благодари и на учителите за готовността, с която приемат предизвикателството да се квалифицират и работят във високотехнологична учебна среда.

    В своето слово Иванка Цанкова подчерта, че Фондация Америка за България има основни принципи, към които се придържа при избор на училища за финансиране. Именно новаторският дух и инициативността на училищното ръководство, както и интересните решения и методически похвати на педагогическия колектив  са били основният мотив за предоставяне на финансова помощ на Първо СОУ „Свети Седмочисленици”. Тя изказа своето задоволство и възхищение от високия процент учители, които повишават своята квалификация и работят в електронната платформа на училището, което прави Първо СОУ „Свети Седмочисленици” най-активното по отношение на електронното обучение училище в страната.

    Госпожа Цанкова специално поздрави  директора Севдалина  Зафирова за високия професионализъм и мениджърски умения и й връчи статуетката на ФАБ с американския орел,  символ на възход.

    Прегледи: 1590 | Добавено от: IСОУ | Рейтинг: 0.0/0
    Всички коментари: 0
    Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
    [ Регистрация | Вход ]
    Търсене

    Календар
    «  Март 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Нашата анкета
    За или против ядрената енергетика сте?
    Всички отговори: 159

    Архив


    Copyright IСОУ"Св.Седмочисленици" © 2024